What are we waiting for?

“Efter indienresan snurrade livet på ungefär som vanligt ett tag. En dag på jobbet frågade en kollega om jag saknade indien. Mitt självklara svar blev “Varje dag”. Lite senare samma dag kom ett mail från henne där hon skrev: “Om du saknar Indien så kolla in den här killens hemsida: www.janeshvaidya.com“. Klart att jag kollade och där fick jag veta att Janesh är en ayurvedaläkare från Kerala i Indien som har vistats här i Sverige från och till i ca 10 år. Jag kunde också läsa att han hade givit ut en bok – “I det sista regnet”. Jag ville ha boken på en gång och hann inte vänta på att beställa den från nätet så jag satte mig i bilen på lunchen och åkte till Haninge Centrum. På bokhandeln hade de ett enda exemplar…”

Read what Cecilia has to say about In the last rain: http://chandervativeda.blogspot.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *