The ayurveda trend

… Programledaren Carina Berg har också upplevt ayurvedans läkande kraft. För några år sedan var hon småsjuk och orkeslös mest hela tiden, ”min kropp och jag drog inte jämnt”. Hennes Förkväll-kollega Kayo rekommenderade ett besök hos svensk-indiske ayurvedaläkaren Janesh Vaidya och Carina grep efter halmstrået.

– Det var oerhört speciellt. …

Efter analysen följde hon de kostråd hon fick, som till exempel att undvika vitlök och citrus och om hon tvunget skulle dricka alkohol skulle det helst vara öl.

– Och nu kommer det häftiga: Jag var inte sjuk på ett år efter besöket. Jag som snorade mig igenom hela vintrarna annars. Ett helt år med inte så mycket som ett litet halsont!

http://www.yourlife.nu/spa/Ayuruvedatrenden–skraddarsydd-halsaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *